fbpx

HET WORDT WARM WEER

Het wordt komend weekend heerlijk festivalweer, maar ook wel aardig warm.
Om jouw Total Loss dag zo fijn als mogelijk te maken, hebben we hier wat tips:

SMEER JE GOED IN

Het is dit jaar toegestaan om zelf zonnebrand mee te nemen om jezelf te beschermen tegen de zon. Dit mag echter alleen in crème-vorm en in een fles van maximaal 100ml (reisverpakking).

Je kunt je ook gratis laten insmeren bij één van de twee insmeerbarren op het terrein. Deze vind je bij de Après Ski area (KWF Tentje) en achter de mainstage bij de glitterkraam.

Zorg je dat je elke 2 uur opnieuw insmeert om verbranding te voorkomen.

WATERTAPPUNTEN

Het is belangrijk om voldoende en regelmatig te blijven drinken. Er zijn verspreid over het terrein extra watertappunten neergezet waar gratis drinkwater beschikbaar is. Deze vind je in de buurt van alle toiletgroepen en naast Snollie’s Diner.

Lege flessen meenemen is helaas niet toegestaan. Een lege waterzak mag wel.
Koop je bij de bar een flesje water? Dit zijn grote flessen van 0,5L. Deze kun je gratis bijvullen bij de watertappunten.

SNOLLIE'S WASSTRAAT

Lekker weer = plezier maken!

Loop naast de mainstage door Snollie’s Wasstraat, waar je verkoeld wordt door een neveldouche of natgespoten kan worden door onze waterpistolen! Daarnaast vind je ook kinderbadjes om even heerlijk af te koelen!

ZOEK SCHADUW OP!

Ga op tijd uit de zon!

Verspreid over het terrein zijn voldoende schaduwplekken te vinden. Onder de bomen, in de festivaltenten, onder de stretchtenten op het strand en bij de foodcourts of onder parasols. Ga op tijd uit de zon om even af te koelen en verbranding te voorkomen!

ZWEMMEN

Zwemmen is niet toegestaan!

Hoewel het lekker afkoelend kan zijn, is het uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om te zwemmen in het water. Pootjebaden tot kuithoogte is wel toegestaan.

HOOFDDEKSEL

Neem een pet, hoed of ander hoofddeksel mee tegen de zon. Vergeten? Scoor dan je Snollebollekes fisherman hat, snapback of truckerpet bij de Merchandise stand bij de mainstage. Hier koop je ook de exclusieve Snollebollekes zonnebril of waaier!

LET GOED OP ELKAAR!

De warmte kan veel energie kosten! Let goed op elkaar; drink voldoende, pas op met alcohol en vergeet niet op tijd te eten.

Mocht je je niet lekker voelen, kun je altijd terecht bij de EHBO op het terrein.

keyboard_arrow_up