fbpx

ALLE INFO OP UNNE RIJ

Snollebollekes organiseert z’n eigen party festival! Samen met de bekende festivalorganisator Matrixx (bekend van oa. Emporium & Dreamfields Festival) veroverde Snollebollekes ook al het GelreDome.

Verwacht een festival vol gezelligheid, gekkigheid en vooral FEEST! Maar liefst 9 area’s, een flinke lading Snollebollekes en volop artiesten in alle stijlen van feestmuziek op één festival!

BELANGRIJKSTE INFO

Klaar om Total Loss te gaan? Zorg dan dat je op tijd je ticket voor Total Loss Festival bestelt!

Datum: Zaterdag 3 & zondag 4 september 2022
Zaterdag: 13:00 – 23:00 uur
Zondag: 13:00 – 22:00 uur
Locatie: Aquabest, Best (bij Eindhoven)
Minimumleeftijd: 18 jaar
Tickets: Zaterdag: €37,50 (ex fee) – Zondag: €32,50 (ex fee)

TICKETS

Tickets voor de eerste dag van Total Loss Festival waren tijdens de exclusieve presale binnen een kwartier (!) uitverkocht! Nie normaal!
Tickets voor de zondag van Total Loss Festival op zondag 4 september 2022 zijn te koop via DEZE PAGINA.

Had jij tickets voor 29 augustus 2020 of voor 4/5 september 2021? Geen zorgen, jouw tickets blijven gewoon geldig voor de respectievelijke dag!

PAS OP VOOR ZWARTHANDEL!
Let op: koop geen tickets via andere websites, want die kunnen ongeldig zijn! Alleen tickets gekocht via Paylogic zijn geldig!

GEVONDEN VOORWERPEN

Bende gij iets kwijtgeraakt tijdens Total Loss Festival? Bekijk dan hieronder wa gij kunt doen om ouw spullekes weer terug te vinden!

TIJDENS HET FESTIVAL

IETS KWIJTGERAAKT OP TOTAL LOSS FESTIVAL?

Bezoek dan even de info-stand en informeer daar of ze iets gevonden hebben.

NA HET FESTIVAL

IETS KWIJTGERAAKT OP TOTAL LOSS FESTIVAL EN BENDE AL THUUS?

Na Total Loss Festival zullen alle gevonden voorwerpen worden overhandigd aan de gemeente Best. Alle gevonden voorwerpen worden vanaf woensdag weergegeven via deze website!

ROUTE & VERVOER

Kom goed voorbereid naar Total Loss Festival! Bekijk hieronder alle informatie over jouw vervoerskeuze.

AUTO

Wanneer je met de auto komt gebruik je Ekkersrijt in Son als navigatie-adres. Festivalterrein Aquabest ligt dichtbij de snelwegen A2, A50 en E25. Rijd richting Best en volg vanaf daar de borden naar de A50 en neem afrit 6 Ekkersrijt. Volg vanaf daar de bebording en je komt op de dichtstbijzijnde parkeerplek uit.

PARKEREN

Rondom het festivalterrein is voldoende parkeergelegenheid, Parkeertickets koop je op het parkeerterrein bij het festival!

FIETS & BROMMER

Kom je met de fiets of met de brommer naar Total Losss? Maak dan gebruik van de gratis onbewaakte fietsenstalling. De stalling ligt vlak bij de entree van het festivalterrein en is via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Het stallen van je fiets, brommer of scooter is geheel op eigen risico. Fietsen en brommers en scooters die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen, worden verwijderd. Volg te allen tijde de instructies op van de verkeersregelaars ter plaatse.

KISS & RIDE

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de Kiss & Ride locatie.

Deze locaties zijn aangegeven met gele borden rondom het festival.

TREIN

Reis je met de trein? Ga dan naar station Eindhoven Centraal. Zorg dat je weet hoe laat je laatste trein terug gaat om vervelende situaties te voorkomen. Gebruik de NS Reisplanner om jouw reis te plannen. Binnenkort verschijnt hier meer informatie over de beschikbaarheid van pendelbussen vanaf het station.

LOCATIE

MINDERVALIDEN

Wanneer je in het bezit bent van een mindervalidenparkeerkaart, toon je deze aan de parkeerstewards. Zij wijzen je, indien mogelijk, een parkeerplaats dichtbij het evenement toe. Een plaats nabij de ingang kunnen wij helaas niet garanderen.

PENDELBUSSEN

Kom je met het OV naar Total Loss Festival? Reis dan naar Eindhoven Centraal. Retourtickets voor de bus koop je nu alvast via deze link of bij de bus. Pendelbussen rijden de hele dag op en neer tussen de bushalte aan de John F Kennedylaan (bij het kunstwerk met de grote bowlingkegels) en het festivalterrein.

BUSTRIP

Zonder zorgen naar Total Loss Festival?
Stap dan in bij de luxe touringcars van één van onze buspartners:

Eleven Travel
PartyBussen.nl

Heb je al een combi-/busticket en heb vragen over de verplaatsing? Neem contact op met jouw vervoersmaatschappij.

Heb je zelf een touringcar geregeld? Gezellig! Meld hem dan aan via DIT formulier!

TAXI

Vlakbij het festivalterrein is een taxistandplaats ingericht. Deze is duidelijk aangegeven met borden en is makkelijk bereikbaar. Besteld taxivervoer is NIET mogelijk. Laat ook geen taxi’s naar andere locaties komen. Zij worden niet doorgelaten, maar verwezen naar de taxistandplaats.

GO Sharing

Speciaal voor jullie hebben wij samen met GO Sharing een leuke aanbieding om met duurzaam deelvervoer ons terrein mooi groen te houden. Speciaal voor nieuwe gebruikers hebben wij een kortingscode om naar het festival te komen op een van de GO Sharing voertuigen. Gebruik de code: GOTOTALLOSS om 20 gratis rijminuten te claimen. Ook aan iedereen die al gebruik maakt van deze fantastische dienst, hebben we gedacht.. Beëindig jij je rit in de daarvoor aangewezen gebieden, ontvang jij 15% korting op je rit!

ETEN & DRINKEN

Total Loss zorgt ook voor oe innerlijke mens!

EIGEN CONSUMPTIES

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee het festivalterrein op te nemen. Iedere vorm van eten of drinken zal worden ingenomen bij de ingang.

GLUTENVRIJ

Er zijn voldoende mogelijkheden om glutenvrij te eten. Meld je even bij één van de food stands. Zij kunnen je vertellen waar je het beste naartoe kunt.

PRAKTISCHE INFO

Kom goed voorbereid naar Total Loss Festival! Lees hieronder alle praktische informatie.

KLUISJES

Op het terrein zijn kleine (€10,-) en grote kluisjes (€12,-) te huur, waar je tijdens het feest op ieder moment bij kunt. Het kan ’s avonds afkoelen, dus het is verstandig om een vestje/jas mee te nemen.

BETALEN

Je kunt op Total Loss Festival betalen met munten die verkrijgbaar zijn bij de muntenautomaten/kassa’s op het terrein. Deze munten kun je zowel met cash als met PIN betalen. Het is niet mogelijk om cash geld te pinnen.

WERKEN BIJ TOTAL LOSS

Altijd al willen werken op één van de tofste festivals in Nederland? Dan is dit je kans! Eventure is namelijk nog op zoek naar gezellige en hardwerkende barmedewerkers.

Heeft dit je interesse gewekt en wil je hier graag meer over te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met Eventure en wie weet sta jij 3 & 4 september 2022 te shinen achter de bar op het gezelligste festival van Nederland!

ROKEN & DRUGS

Het is toegestaan om te roken op het festivalterrein, behalve in de tenten. E-sigaretten mogen mee naar binnen, liquids niet.

Voor wat betreft drugs hanteren wij een zero tolerance beleid. Het is dus niet toegestaan om zowel soft- als harddrugs mee te nemen naar Total Loss. Iedereen wordt gevisiteerd bij binnenkomst. Bij weigering, kan de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.

MEDICIJNEN

Je mag je medicijn meenemen in een ongeopende verpakking, samen met een medisch paspoort of doktersverklaring.

SELFIESTICKS & POWERBANKS

Het is niet toegestaan om selfiesticks mee te nemen het festivalterrein op. Powerbanks mogen wel mee naar binnen.

MINDERVALIDEN

Total Loss is toegankelijk in een rolstoel. Mogelijk zijn niet alle faciliteiten optimaal bereikbaar, maar er is uiteraard wel een MiVa-wc beschikbaar bij elke toiletgroep. Ook op krukken kun je gewoon naar binnen. Wel moeten dit medische krukken zijn (van het ziekenhuis).

LINE-UP

Benieuwd welke DJ’s en artiesten jij hoe laat kunt zien op Total Loss? Check snel de volledige Line-up!

MERCHANDISE

Op het het festivalterrein is er een stand te vinden waar je toffe merchandise kunt scoren.

Menu