fbpx

ALLE INFO OP UNNE RIJ

Snollebollekes organiseert z’n eigen party festival! Samen met de bekende festivalorganisator Matrixx (bekend van oa. Emporium & Dreamfields Festival) veroverde Snollebollekes ook al het GelreDome. Verwacht een festival vol gezelligheid, gekkigheid en vooral FEEST! Heel veel area’s, een flinke lading Snollebollekes en volop artiesten in alle stijlen van feestmuziek op één festival!

BELANGRIJKSTE INFO

Klaar om Total Loss te gaan? Zorg dan dat je op tijd je ticket voor Total Loss Festival bestelt!

Zaterdag 9 september
Tijden: 13:00 – 23:00 uur
Leeftijd: 18+
Tickets: €49,50 (ex fee) €44,50 (ex fee)
ACTIE: Tijdelijk €5 korting

Zondag 10 september 2023
Tijden: 13:00 – 22:00 uur
Leeftijd: Alle leeftijden (advies 6+)
Regular Tickets: €44,50  €39,50 (ex fee)
Kidsticket (t/m 12 jaar): €34,50 €29,50 (ex fee)
ACTIE: Tijdelijk €5 korting

TICKETS

PAS OP VOOR ZWARTHANDEL!
Let op: koop geen tickets via andere websites, want die kunnen ongeldig zijn! Alleen tickets gekocht via Paylogic zijn geldig!

Heb jij je tickets al gekocht, maar kun je ze niet meer vinden?
Klik dan op onderstaande link en vul daar het e-mailadres in waarmee je ze gekocht hebt. Ze worden dan opnieuw naar jouw adres verzonden!

TOEGANGSLEEFTIJDEN

Total Loss bestaat uit twee festivaldagen met ieder een andere minimumleeftijd! Lees hier alles wat je moet weten!

ZATERDAG

De zaterdag van Total Loss is toegankelijk vanaf 18 jaar.

 • ID is verplicht; er kan bij de ingang op gecontroleerd worden.
 • Jongere bezoekers kunnen niet naar binnen; ook niet onder begeleiding van een volwassene.

ZONDAG

De zondag van Total Loss is toegankelijk voor alle leeftijden! Lees onderstaande goed door!

 • Het leeftijdsadvies is echter ‘6 jaar en ouder’. We benadrukken dat het festival niet ingericht is op kinderen en raden daarom af om met kleine kinderen te komen.
 • Kinderen t/m 12 jaar (op de dag van het festival!) kunnen gebruiken maken van een speciaal Kidsticket.
 • Kinderen onder de 14 jaar mogen deze dag énkel onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) naar binnen.
 • Alcoholgebruik onder 18 jaar is strikt verboden. Het overtreden van deze regel kan leiden tot verwijdering van het terrein. Iedereen boven de 18 jaar ontvangt daarom bij binnenkomst een polsbandje om alcoholische drank te kunnen bestellen.
 • Er wordt luide muziek gedraaid. We benadrukken daarom het belang van gehoorbescherming voor kinderen. Meer informatie: www.ilovemyears.nl. Oordoppen zijn te koop op het festivalterrein.
 • Er is geen speciale programmering of voor kleine kinderen. De line-up bestaat uit artiesten en DJ’s uit alle genres van de feestmuziek en is vergelijkbaar met het programma op zaterdag.
 • Er zijn geen speciale voorzieningen voor kleine kinderen. Houd hier rekening mee! Kinderwagens, buggy’s en ander kinderspullen zijn niet toegestaan!

WEEKEND

Kun jij het aan om 2 dagen Total Loss te gaan?

Bestel dan een Weekendticket voor twee dagen volop feest en Snollebollekes!

 • Een weekendticket is alleen voor bezoekers vanaf 18 jaar
 • Een weekendticket is niet-overdraagbaar en persoonsgebonden.
 • Het e-ticket dat je ontvangt is voor beide dagen geldig, dus bewaar ‘m goed!
 • Een weekendticket is goedkoper dan 2 losse tickets!

ROUTE & VERVOER

Kom goed voorbereid naar Total Loss Festival! Bekijk hieronder alle informatie over jouw vervoerskeuze.

AUTO

Wanneer je met de auto komt gebruik je Ekkersrijt in Son als navigatieadres. Festivalterrein Aquabest ligt dichtbij de snelwegen A2, A50 en E25. Rijd richting Best en volg vanaf daar de borden naar de A50 en neem afrit 6/7 Ekkersrijt. Volg vanaf daar de gele bebording en je komt op de dichtstbijzijnde parkeerplek uit. Volg altijd de instructies van de verkeersregelaars op.

OPENBAAR VERVOER

Kom je met het OV naar Total Loss Festival? Reis dan naar Eindhoven Centraal en pak daar de pendelbus. Zorg dat je weet hoe laat je laatste trein terug gaat om vervelende situaties te voorkomen. Gebruik de NS Reisplanner om jouw reis te plannen. Let op: Reis dus NIET naar Station Best! Vanaf daar rijden er geen pendelbussen naar het festival.

PARKEREN

Rondom het festivalterrein is voldoende parkeergelegenheid. Parkeertickets zijn enkel te koop bij aankomst op het parkeerterrein met PIN of Cash voor €15,-! Het is niet mogelijk op voorhand parkeertickets te kopen.

Let op: Wildparkeren kan leiden tot het wegslepen van het voertuig op kosten van de eigenaar van het voertuig.

Wanneer je in het bezit bent van een mindervalidenparkeerkaart, toon je deze aan de parkeerstewards. Zij wijzen je, indien mogelijk, een parkeerplaats dichtbij het evenement toe. Een plaats nabij de ingang kunnen wij helaas niet garanderen.

PENDELBUSSEN

De pendelbussen vanaf Eindhoven Centraal reizen vanaf 12:00 uur af en aan naar het festival, tot ruim na sluitingstijd. Er zijn dus geen vaste vertrektijden. Pendelbustickets kosten €10 (ex €1 fee) in de presale, en €12,50 op locatie.

Op Eindhoven Centraal vertrekken de pendelbussen vanaf de John F Kennedylaan, ter hoogte van de ‘bowling kegels’. Let op: vanaf de pendelbushalte bij het festival is het nog ±10min lopen naar de ingang.

KISS & RIDE

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de Kiss & Ride locatie. Deze locaties zijn aangegeven met gele borden rondom het festival.

Op zaterdag zijn er twee Kiss & Ride locaties. Zorg dat je goed afspreekt bij welke Kiss & Ride je opgehaald wordt. Op zondag is er 1 Kiss & Ride beschikbaar. Vanaf de Kiss & Ride is het ongeveer 10 minuten lopen naar de ingang van het festival.

TOURING CAR

Kom je met een touringcar van bijv Eleven Travel? Dan wordt alles voor je geregeld! Heb je een eigen bus geregeld? Meld je bus aan via de knop hieronder voor alle belangrijke informatie!

Er is een vaste opstelplaats voor alle touringcarbussen. Vanaf hier is het ±10min lopen naar de ingang van het festival.

FIETS & SCOOTER

Kom je met de fiets of met de brommer naar Total Loss? Maak dan gebruik van de fietsenstalling vlak bij de entree van het festivalterrein. Dit is via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Het stallen van je fiets, brommer of scooter is geheel op eigen risico. Fietsen en brommers en scooters die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen, worden verwijderd. Volg te allen tijde de instructies op van de verkeersregelaars ter plaatse.

TAXI

Vlakbij het festivalterrein is een taxistandplaats ingericht. Deze is duidelijk aangegeven met borden en is makkelijk bereikbaar. Besteld taxivervoer is NIET mogelijk. Laat ook geen taxi’s naar andere locaties komen. Zij worden niet doorgelaten, maar verwezen naar de taxistandplaats. Vanaf de taxi-standplaats is het ±10 min lopen naar de ingang.

ETEN & DRINKEN

Total Loss zorgt ook voor oe innerlijke mens!

EIGEN CONSUMPTIES

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee het festivalterrein op te nemen. Iedere vorm van eten of drinken zal worden ingenomen bij de ingang.

Speciale medicatie en/of diëten dienen in combinatie met een doktersverklaring getoond te worden.

GLUTENVRIJ / ALLERGIE

Er zijn voldoende mogelijkheden om glutenvrij te eten. Meld je even bij één van de grotere foodstands. Zij kunnen je vertellen waar je het beste naartoe kunt.

ALCOHOL

Op zondag zijn alle leeftijden welkom op Total Loss Festival. Er wordt streng op toegezien dat alcohol enkel vanaf 18 jaar genuttigd worden.

Het verkopen, doorgeven of laten drinken van alcohol aan minderjarigen is ook strafbaar en kan leiden tot verwijdering van het terrein.

Enkel mensen met een polsbandje kunnen daarom alcoholische drankjes kopen op de zondag van Total Loss Festival. Houd het gezellig en drink met mate(n)!

PRAKTISCHE INFO

Kom goed voorbereid naar Total Loss Festival! Lees hieronder alle praktische informatie.

KLUISJES

Op het terrein zijn kleine en grote kluisjes te huur. Je kunt hier met PIN en cash betalen (voorkeur PIN!). Je kunt tijdens het feest op ieder moment bij je kluisje. Let goed op welke ingang je binnenkomt. Het kan ’s avonds afkoelen, dus het is verstandig om een vestje/jas mee te nemen. Let op: het kluisje is geldig voor één festivaldag.

ROKEN & DRUGS

Het is toegestaan om te roken op het festivalterrein, behalve in de tenten en andere overkappingen. E-sigaretten mogen mee naar binnen, liquids niet.

Voor wat betreft drugs hanteren wij een zero tolerance beleid. Het is dus niet toegestaan om zowel soft- als harddrugs mee te nemen naar Total Loss. Iedereen wordt gevisiteerd bij binnenkomst. Bij weigering, kan de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.

MINDERVALIDEN

Total Loss is toegankelijk in een rolstoel. Mogelijk zijn niet alle faciliteiten optimaal bereikbaar, maar er is uiteraard wel een MiVa-wc beschikbaar bij elke toiletgroep en de EHBO post. Ook op krukken kun je gewoon naar binnen. Wel moeten dit medische krukken zijn (van het ziekenhuis). Let op: er zijn geen speciaal MiVa-decks bij de podia.

BETALEN

Je kunt op Total Loss Festival betalen met munten die verkrijgbaar zijn bij de muntenautomaten en kassa’s op het terrein. Deze munten kun je zowel met cash als met PIN betalen. Het is niet mogelijk om cash geld te pinnen. De munten zijn geldig op beide dagen van Total Loss, maar niet inwisselbaar voor geld.

MEDICIJNEN

Je mag je medicijnen meenemen in een ongeopende verpakking, samen met een medisch paspoort of doktersverklaring. Meld dit zelf proactief op het moment dat je gevisiteerd wordt.

SELFIESTICKS & POWERBANKS

Het is niet toegestaan om selfiesticks mee te nemen het festivalterrein op. Powerbanks mogen wel mee naar binnen en zijn tevens verkrijgbaar bij de merchandise stand!

keyboard_arrow_up