INFORMATIE

Vind hier alle informatie omtrent Total Loss Festival!
Kunde geen antwoord op oe vragen vinden? Neem dan contact met ons op!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zaterdag 7 september 2024

Locatie: Strandpark Aquabest, Best

Leeftijd: Vanaf 18 jaar (ID verplicht), geen uitzonderingen mogelijk.

Tijden: 13:00 tot 23:00 uur.

Tickets: scoor nu je tickets!

LOCATIE

Strandpark Aquabest
Recht in de achtertuin van Snollebollekes ligt Strandpark Aquabest. Daar waar de Nachtegaal van het Zuiden z’n eerste stapkes heeft gezet, z’n verjaardagsfeestjes vierde en heerlijke zomers beleefd. Daar vinde nu zunne eigen festival Total Loss!

Navigatie-adres: Auqabest, Best. Volg altijd de gele borden!

ALGEMEEN

TICKETS

Tickets voor Total Loss 2024 zijn nu te koop via deze website. Ga snel naar de ticketshop!

Ga naar deze website en vul het mailadres in waarmee jij jouw tickets besteld hebt. Je krijgt dan je tickets opnieuw toegezonden.

Verkeerd mailadres ingevuld? Neem dan contact met ons en stuur dan altijd je ordernummer of betalingsbevestiging mee.

Nee hoor; tickets voor Total Loss 2024 hoeven niet gepersonaliseerd te zijn. Zolang het ticket geldig is, kun jij heerlijk genieten van een dag feesten op Total Loss!

Tickets die niet via de officiële kanalen gekocht zijn, zullen nooit officiëel geldig verklaard kunnen worden. De organisatie heeft geen zicht op wat er met die tickets is gebeurd en dat is dan ook altijd op eigen risico.

We raden daarom altijd sterk af om tickets via andere platformen dan deze website te kopen!

Nee hoor, we denken graag aan het milieu, dus liever niet zelfs! Tickets kunnen prima vanaf een telefoon gescand worden.

Zorg dan wel dat je je ticket(s) alvast gedownload hebt en je je scherm op maximale helderheid zet. Zo gaat de controle zo soepel mogelijk!

Vanwege productionele redenen zal er in 2024 geen extra festivaldag van Total Loss zijn op de zondag. Let op: op de zaterdag is de minimumleeftijd 18 jaar!

GEZONDHEID

Medicijnen voor noodzakelijke gezondheidsredenen zijn uiteraard toegestaan om mee te nemen. Neem hiervoor een schriftelijke doktersverklaring mee van je huisarts of een medicijnpaspoort van je apotheker.

Bij de toegangscontrole kan de medicatie gecontroleerd worden door een EHBO-medewerker van het festival. De medicatie dient zoveel als mogelijk in de originele, gesloten verpakking te zitten. Dit geldt ook voor lichte medicatie als hooikoorts-tabletten, neusspray of oogdruppels.

Medicatie kan op verzoek gestald worden in de centrale EHBO-post op het festival.

Het is helaas niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Op het festival zijn voldoende verschillende eetmogelijkheden, inclusief glutenvrije, vegan, en lactosevrij mogelijkheden.

Zeker! Vrijwel alle area’s zijn via (houten) paden te bereiken.

Verder beschikken alle toiletgroepen over ten minste één mindervalide-toilet en zijn deze ook beschikbaar bij de centrale EHBO-post op het terrein.

Let op: Er zijn geen speciale rolstoeldecks aanwezig op het festivalterrein.

Mocht je tijdens Total Loss graag even ergens beschut willen kolven, kan dit bij de centrale post op het festivalterrein. Hier zijn voldoende plekken om ongestoord je gang te gaan!

MUNTEN & BETALEN

Eten & drinken op Total Loss betaal je met speciale Total Loss munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de bemande kassa’s bij de ingang en bij alle muntenautomaten verspreid over het terrein.

Op al deze locaties betaal je met PIN, Cash of creditcard. Kijk goed bij welke automaat of kassa je in de rij gaat staan!

Let op: Munten zijn alleen geldig tijdens de festivaluren (13:00-23:00) en niet inwisselbaar.

Bij de merchandise stand is het enkel mogelijk om met PIN te betalen.

Munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. Munten van deze editie zijn alleen geldig op zaterdag 7 september van 13:00 tot 23:00 en niet inwisselbaar.

BERICHT VAN SNOLLEBOLLEKES

“Lieve feestvrienden, ik vind het ontzettend tof dat gullie allemaal weer bij mij in de achtertuin komen genieten van feestmuziek in de breedste zin van het woord.

Samen met tientallen collega-artiesten gaan we weer volledig Total Loss! Tot dan!”

VERVOER

Het lekkerste en veiligste is natuurlijk met de fiets! Er zijn voldoende stallingen beschikbaar rondom het terrein. Verkeerd gestalde fietsen kunnen door de organisatie verwijderd of verplaatst worden!

Geen zin om te fietsen? Maak dan gebruik van de pendelbus vanaf Eindhoven Centraal, laat je afzetten op één van de Kiss & Ride zones of bestel een busreis bij één van onze partners.

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan enkel op de aangewezen parkeerplaatsen om wegslepen en/of boetes te voorkomen. Het is niet toegestaan om je auto na afloop te laten staan. Deze zal weggesleept worden!

Het is helaas niet mogelijk om in de presale een parkeerticket te kopen. Deze zijn alleen op locatie beschikbaar en te betalen met PIN of contant.

Ja zeker. Volg de gele borden Kiss & Ride naar de dichtstbijzijnde plek. Hier kun je afgezet en opgepikt worden.

Vanaf de K&R loop je in ±10 minuutjes naar de ingang van het festival!

Er zullen weer pendelbussen rijden vanaf station Eindhoven Centraal naar het festivalterrein.

Let op: Houd rekening met ±20 reistijd vanaf het verlaten van het festivalterrein tot Eindhoven Centraal. Zorg dat je jouw aansluiting niet mist!

Maak gebruik van een partybus richting Total Loss van één van onze partners zoals Eleven Travel of Party-Vervoer. Zij brengen jou veilig tot dicht bij de festivalingang!

Heb je zelf een busreis georganiseerd? Meld jouw bus dan binnenkort aan via deze website!

Het is niet mogelijk om vooraf een taxi te reserveren. Beschikbare taxi’s worden allemaal geleid naar een speciale taxi-standplaats. Mocht je een eigen taxi hebben gereserveerd kan deze zich melden bij de Kiss & Ride locaties (let op; er zijn 2 locaties!)

De aanwezige taxi’s zijn niet georganiseerd door Total Loss; wij hebben geen invloed op de ritprijzen!

TOEGANGSREGELS

Het is toegestaan om een accu van je elektrische fiets mee naar binnen te nemen. Deze dienen wel verplicht opgeslagen te worden in een kluisje en mogen niet verder het terrein op.

Ja, dit is toegestaan! Echter alleen in originele, ongeopende verpakking en alleen in crème vorm. Sprays en olies zijn dus niet toegestaan.

Kleine batterypacks om je telefoon op te laden zijn toegestaan. Grotere professionele accu’s of batterypacks zijn niet toegestaan.

Het is toegestaan om een rugtas mee te nemen, mits het formaat niet groter is dan een A3-papier. Dit betekent dat complete weekendtassen of reiskoffers niet zijn toegestaan.

Alle tassen zullen bij de ingang onderworpen worden aan een grondige inspectie. Het verzoek is dan ook om alle niet-essentiële spulletjes lekker thuis te laten.

Digitale foto- en videocamera’s zijn gewoon toegestaan om content te schieten voor eigen (persoonlijk) gebruik.

Ben je een medewerker van een persmedium? Dan heb je persaccreditatie nodig om content voor openbaar gebruik te schieten en/of bezoekers te interviewen. Vraag deze aan via ons contactformulier.

FOTOKES 2023

keyboard_arrow_up