LINE-UP TOTAL LOSS FESTIVAL 2022

We proberen de line-up zoals deze voor 2021 bedacht was identiek te kopieren naar de nieuwe datum in 2022! Zodra alle artiesten bevestigd zijn, zullen we deze hier presenteren.

De opzet van het festival zal identiek blijven aan het oorspronkelijke idee; verwacht dus 9 area’s met meer dan 150 artiesten per dag: genoeg keuze om volledig Total Loss te gaan!

Van de grootste artiesten op de mainstage, tot de 90’s & 00’s hits op de Flesjbek stage en van hossen in de Oktoberfest area tot hakken in de Gabberloods area; losgaan zul je!

SNOLLEBOLLEKES SPECIALS

Op het eigen festival van Snollebollekes mogen de speciale Snollebollekes specials natuurlijk niet ontbreken.

Natuurlijk treedt onze Nachtegaal van het Zuiden zelf meerdere keren op, op onze gigantische mainstage. Alle hits van Snollebollekes komen daar meerdere keren langs; dus mocht je 1 optreden missen: geen paniek!

Daarnaast ontdek je verspreid over het terrein nog veel meer Snollebollekes specials. Van het eigen Snollebollekes Reuzenrad, tot de heerlijke Snollebollekes Cocktail, zijn eigen Snollebollekes Burger en de gigantische Snollebollekes Parade over het terrein. En als klap op de letterlijke vuurpijl zal Snollebollekes beide dagen afsluiten als zijn alter ego Alaafrojack met een spetterende eindshow!

Menu